Arrestimi i Aleksandër Gjokës/ Dashnor Diko: Jetën do shijojmë me aq mundësi...

Arrestimi i Aleksandër Gjokës/ Dashnor Diko: Jetën do shijojmë me aq mundësi sa kemi, kur bën aksident një qeveritar, s’tregohet me kë femër ishte në makinë

669
0

Miku i këngëtarit Aleksandër Gjoka, këngëtari Dashnor Diko thote se perhapja ne media e lajmit per arrestimin e Gjokes pasi policia e gjeti te dehur ne timon, tregoi “se ky vend ka marrë fund dhe s’ka për tu bërë kurrë”. Ne nje postim ne rrjetet sociale, Dashnor Diko kapet me mediat dhe thote se lajmet duhet te jene transparente edhe kur sipas tij “bën aksident një qeveritar dhe nuk tregohet se me kë femër ishte në makinë dhe kur kapet i afërmi i një ministri me një ton drogë dhe shteti ia mohon…”

 

POSTIMI I PLOTE

 

“Në përgjithësi jeta e një Artisti ka një perceptim pak më ndryshe se e dikujt tjetri, por kjo s’do të thotë që ti je negativ në shoqëri deri aty sa që të bëhesh lajm. Nuk dua të bëj avukatinë apo për të treguar se është miku im më i ngushtë, por lajmi duhet të marrë dritë dhe të jetë transparent për çdo njeri. Të jetë transparent dhe kur bën aksident një qeveritar dhe nuk tregohet se me kë femër ishte në makinë dhe kur kapet i afërmi i një ministri me një ton drogë dhe shteti ia mohon… Prandaj nuk është se lajmi pati vlerë, por prapë këtu doli në pah se ky vend ka marrë fund dhe s’ka për tu bërë kurrë. Këtu gjithmonë do vlerësohet ai që s’vlen dhe gjithmonë do mbrohet ai që merret me pisllëqe. Gëzuar Sandri…jetën do shijojmë me aq mundësi sa kemi dhe pa i bërë keqë kujt”