Ariana Fejzullahu na lë pa fjalë me linjat e saj fill pas...

Ariana Fejzullahu na lë pa fjalë me linjat e saj fill pas lindjes së fëmijes së katërt

695
0

Ariana dhe Ermal Fejzullahu u bënë prindër të një vajze që e pagëzuan me emrin Ana.

Pas dy vajzave të rritura tashmë dhe një djali, familjes Fejzullahu iu shtua një tjetër pjesëtare, që do të sjellë mjaft lumturi në familje.

https://www.instagram.com/p/B3T_WxXB63_/?utm_source=ig_web_copy_link