Ardit Gjebrea infektohet me Covid-19, ja gjendja e prezantuesit të njohur

Ardit Gjebrea infektohet me Covid-19, ja gjendja e prezantuesit të njohur

390
0

Ardit Gjebrea inkeftohet me Covid-19. Lajmin e ka dhënë vetë prezantuesi i njohur me anë të një postimi në Instagram. Ai shkruan se është dita e dytë sot dhe ka vetëm pak temperaturë.

“Dita e dytë pozitiv. Nuk po obobo hem me temperaturë jo shumë të lartë. E c’mudn të bëjë njeriu i mbyllur në shtëpi? Mnedon gjithmonë për punën dhe në fakt me gjithë vështirësitë që na përballi koha na zhvilloi instiktin e gjetjes së alternativës që në këtë rast do të thotë. E diela shqiptare do të zhvillohet të dielën, sigurisht bashkë por nga shtëpia”-shkruan prezantuesi.

foto galeri