Apeli për ndihmë/ Nuk ngrihet dot në këmbë, 2-vjeçari dëmtohet nga...

Apeli për ndihmë/ Nuk ngrihet dot në këmbë, 2-vjeçari dëmtohet nga mjekët në lindje

578
0

Një vogëlush 2-vjeçar,  ka nevojë për ndihmën e të gjithë shqiptarëve.

Ka qenë babi i 2-vjeçarit të sëmurë, që ka shkruar në redaksinë e “Vizion.com.al”, ku kërkon ndihmën e shqiptarëve që djali i tij të mund të marrë një shërbim me të specializuar, në Itali.

Bababi i 2-vjeçarit, tregon se vogëlushi është dëmtuar gjatë lindjes nga mjekët edhe  që atëherë asnjë spital në Shqipëri nuk ka patur sukses për shërimin e tij.  Ai ka dërguar disa foto, ku shihet se vogëlushi nuk flet, nuk shikon , nuk mund të ngrihet në këmbë dhe  as koka e tij nuk mund të qëndroj drejt.

Së fundi familjes i kanë sugjeruar një spital në Itali, ku kanë arritur të mbledhin shumën prej 7 mijë euro, nga 10 mijë euro që kërkon  shërimi i tij në Itali.  Ndaj kanë nevojën e të gjithë shqiptarëve që vogëlushi të mund të ngrihet në këmbë.

THIRRJA E BABIT TË 2-VJEÇARIT:

Ju lutem më ndihmoni ta plotesoj atë shumë, se gjendja e djalit tim sa vjen dhe përkeqsohet e kam dhe femijën e parë, këtë kam.

Ju lutem gjithë shqiptarëve kudo që ndodhen, ju lutem më ndihmoni me sa keni mundësi keni. Kush ka mundësi të më ndihmojë të më kontaktojë në nr +355677160454 ose në Facebook .