Ami bëhet xheloze për Ermalin – Ç’po ndodh me çiftin e famshëm

Ami bëhet xheloze për Ermalin – Ç’po ndodh me çiftin e famshëm

612
0

Ami dhe Ermali, janë një ndër çiftet e preferuara për të gjithë. Ata kanë dëshmuar në gjithë këto vite se mund të jetojnë të lumtur, por edhe të punojnë të lumtur sëbashku.
Ndërkohë edhe pse me pushime, Ermali nuk i ndahet humorit. Ai ka postuar në profilet sociale vazhdimisht foto të cilat janë vërtetë interesante. 3 prej postimeve të kësaj jave kanë qënë më intriguese. Në dy prej tyre shfaqen me humor histori në të cilat gratë bëhen xheloze, e në një foto të tijën me Amin, ai shkruan: “Më shif nsy tthem”. Mos vallë Ami po bëhet xheloze për Ermalin ndaj postimet e tij po drejtohen më së shumti në këtë drejtim?

Postimet e Ermalit:

https://www.instagram.com/p/BJX0bTuDATo/

https://www.instagram.com/p/BJa73f-D35E/

https://www.instagram.com/p/BJdj7l6D2LS/