Aleksandër Gjoka ‘thumbon’ Kozma Dushin: Të pranonin në festivale se bëje si...

Aleksandër Gjoka ‘thumbon’ Kozma Dushin: Të pranonin në festivale se bëje si komisar

370
0

Këngëtari i njohur Aleksandër Gjoka ka qenë i ftuar mbrëmjen e sotme në spektaklin ‘Këndo Këngën Time’.

Ai ka rrëfyer shumë detaje nga jeta e tij artistike ndër vite.

I pyetur se si ishin marrëdhëniet me festivalet para viteve 90-të, Gjoka u përgjigj: ‘Ku u llogarisja unë, unë kam qenë këngëtar liqeni. Ku më pranonte njeri me këtë zë, ç’është ky. Duhet të këndoje si komisar, normalisht duhet të këndoje si komisar kush më pranonte mua me këtë zë.  Duhet t’ia bëje dhe me dorë, si Kozmai’.

Më tej Gjoka ka ironizuar ato vite ku për të nuk ka qenë edhe aq e lehtë të pranohej si një këngëtar i rrymës së muzikës rrock.

‘Lekë as s’kam as nuk më mbarohen, por synimi im është që emri im të shkruhet’, përfundoi këngëtari.