Aktori shqiptar në “Netflix”, përkrah yjeve të Hollywood-it

Aktori shqiptar në “Netflix”, përkrah yjeve të Hollywood-it

495
0

Platforma televizive Netflix, e cila momentalisht është në kulmin e suksesit, ka bërë pjesë të tij disa nga emrat më të njohur të Hollywood-it dhe bashkë me ta edhe aktorin nga Prishtina, Arbër Mehmeti.  Ai luan në serialin “Santa Clarita Diet” së bashku me aktoren e njohur amerikane Drew Barrymore dhe Timothy Olyphant. Vëllai i tij ka publikuar një pjesë nga episodi i parë i filmit, ku shihet Arbri i cili luan rolin e një fermeri serb teksa ushtria planifikon që ta vrasë. Arbër Mehmeti tashmë është një aktor i afirmuar, sepse kjo nuk hera e parë që ai luan në filma të njohur dhe përkrah yjeve të Hollywood-it. Ai ka luajtur role të ndryshme edhe në filmat “The Madness Within”, “Jean Claude Van Johnson”, “Discount Fitness”, “Love of Mass Destruction”, “Empty Space” “Counterpart” etj.