Aksesorët e flokëvë vazhdojnë të jenë NR.1; Ne ditët e festa nuk...

Aksesorët e flokëvë vazhdojnë të jenë NR.1; Ne ditët e festa nuk duhet t’ju mungojnë këto modele

425
0

Aksesorët e flokëve vitet e fundit kanë qënë trendi I cili ka cmendur të gjitha blogeret nëpër rrjetet sociale apo në sfilatat e ndryshme të modës. Por ato nuk janë thjesht një trend por janë ai detaji kryesor që e bën një veshje ndryshe dhe të shkëlqeje prandaj dhe në ditët e festa që poafrojnë bëni mirë ti shtoni veshjeve një prej tyre:

Rrethi i kokës me perla:

Karficat me ngjyra:

Karficat me gura:

 

 

Rrethi me gura: