A janë femrat ‘classy’ më seksi se ato provokueset? (Ç’THOTË STUDIMI I...

A janë femrat ‘classy’ më seksi se ato provokueset? (Ç’THOTË STUDIMI I RI)

459
0

Një studim i ri në faqen e revistës mashkullore People ka treguar se burrat preferojnë më shumë gratë ‘classy’ se sa ato provokuese. Një stil i ri që tashmë është adoptuar nga shumë femra në të gjithë botën si Emma Watson, Taylor Swift, Scarlet Johanson, Ane Hathewei etj. Këto femra nuk tregojnë pjesë të tyre të trupit për të provokuar ( sic është gjoksi ose këmbët ) por me pamjen, bukurinë e tyre natyrore dhe stilin janë po aq tërhqëse për publikun mashkullor. Sipas revistës People nga 9.000 abonentë që votuan, 66% e burrave votoi se femrat ‘classy’ janë më tërheqëse për ata se femrat që provokojnë shumë me veshjen e tyre. Ky me siguri që është thjesht një studim dhe jo opinioni i të gjithëvë por prapë mund të jetë një arsye që femrat të mendojnë se si ato do duhet të vishen.