A është ky luani më i madh që keni pare ndonjëherë?

A është ky luani më i madh që keni pare ndonjëherë?

450
0

Dokumentarët me kafshë të egra na fascinojnë, jo vetëm për faktin se ato kafshë shpesh janë të mëdha, por edhe për shkathtësitë e tyre. Mirëpo, shpesh kemi hasur në fotografi dhe video të ndryshme të kafshëve me madhësi të jashtëzakonshme. I tillë është edhe ky luan, i cili është i rritur më shumë sesa që mund të mendoni. Atë mund ta shihni në videon e mëposhtme që është postuar në Twitter.