8 shenjat që tregojnë se partneri po të përdor

8 shenjat që tregojnë se partneri po të përdor

319
0

Nëse mendoni se njeriu juaj i zemrës thjesht po ju përdor, ju me siguri e kuptoni këtë nga disa shenja që keni vënë re. Mund të jenë gjeste, sjellje dhe fraza që tregojnë se ai nuk ka ndërmend të jetë me ju gjatë…

 

E vërteta është se dashuria mund të na bëjë vërtet të verbër ndaj gjërave që duhet të shikojmë. Dashuria ndonjëherë mund të çojë në dëshpërim, mund të na bëjë të bëjmë gjëra që mund të jenë të dëmshme për ne vetëm sepse pretendojmë se marrim dashuri. Dashuria ndonjëherë mund të rrezikojë racionalitetin dhe gjykimin e një personi.

 

 

Ju gjithmonë duhet të jeni të vetëdijshëm për mënyrën se si ju trajton burri juaj në marrëdhëniet tuaja. Nëse ai ndodh të tregojë shumë prej shenjave të listuara këtu, ai me siguri po ju përdor…

 

Ai nuk flet për angazhimet

 

 

Mendon vetëm për të tashmen dhe nuk tregon interes për të ardhmen tuaj së bashku.

 

Edhe miqtë tuaj thonë se ai nuk interesohet

 

Asnjëherë nuk duhet të bazoni vendimet dhe zgjedhjet tuaja vetëm në ato që ju tregojnë miqtë tuaj. Sidoqoftë, do të ishte gjithashtu marrëzi që të mos dëgjoni këshillat e tyre. Miqtë thjesht përpiqen t’ju shohin të lumtur.

 

Ai nuk pëlqen të ketë intimitet me ju

 

Kurdo që të dy jeni fizikisht afër njëri-tjetrit, nuk përpiqeni të siguroheni që nevojat tuaja të plotësohen.

 

 

Ai kurrë nuk ju bën dhurata

 

Ai kurrë nuk ju paguan një darkë, ai kurrë nuk ju jep dhuratë dhe shpesh ju bën të paguani. Kurdoherë që ka shpenzime, ai gjithmonë ju drejtohet juve për ndonjë mbështetje. Vetëm në ato momente ai të kujton.

 

Ai nuk ju pyet se si ndiheni

 

Atij nuk i intereson se si ndiheni ose çfarë ndjeni. Ai gjithmonë mendon vetëm për lumturinë dhe rehatinë e tij personale. Ai gjithmonë shqetësohet se si mund ta përmirësojë jetën e tij.

 

 

Ai ka zakon të mos i mbajë kurrë premtimet dhe angazhimet e tij

 

Atij nuk i intereson sa do të zhgënjeheni nga sjellja e tij dhe premtimet e tij të dështuara. Ai vepron vetëm për lehtësi të pastër.

 

Nuk ju tregon se si ndihet

 

Ai me të vërtetë nuk është i interesuar të krijojë ndonjë lloj marrëdhënieje me ju. Ai nuk ndihet i qetë për t’u hapur sepse nuk sheh me të vërtetë ndonjë potencial real tek ju.

 

Vazhdon flirton me vajzat e tjera

 

Ai thjesht ju dëshiron për gjithçka që duhet t’i ofroni tani. Por ai po përpiqet gjithashtu t’i mbajë të hapura opsionet e tij me vajzat e tjera. Kjo është një shenjë e qartë se ai nuk interesohet për ju.