8 kode të fshehta të telefonave celularë, duhet të filloni t’i përdorni...

8 kode të fshehta të telefonave celularë, duhet të filloni t’i përdorni sa më shpejt të jetë e mundur

1069
0

Praktikisht çdokush e ka në dorë një smartphone sot. Por a e dini që ekzistojnë disa kode sekrete të cilat mund t’ju ndihmojnë që të keni në dorë informacion të rëndësishëm në lidhje me telefonin tuaj celular. Më poshtë po u njohim me disa prej  këtyre kodeve të cilat mund t’i përdorni në telefonat Android dhe Iphone.

 

*#*#4636#*#*

 

Ky kod do t’ju ndihmojë që të shihni informacion në lidhje me përdorimin e internetit në celularin tuaj.

 

*#*#0*#*#*

 

Nëse jeni i fiksuar pas kualitetit të imazhit si dhe me mënyrën se si duket ekrani juaj ky kod është për ju. Duke përdorur këtë kod do të mund t’i bëni ekranit tuaj një test LCD-e.

 

*#*#34971539#*#

 

Mbajtja mend e këtij kodi  do t’ju ndihmojë që të keni kontroll mbi kamerën si dhe mbi ekranin e telefonit tuaj menjëherë.

 

 

 

*#*#232337#*#

 

E keni pyetur ndonjëherë veten se si mund të identifikoheni në Bluetooth? Formoni këtë kod dhe do të keni çdo informacion në dorën tuaj.

 

*#*#7262626#*#*

 

Duke përdorur këtë kod do të keni mundësi që të bëheni pjesë e një testi, i cili do t’ju tregojë se sa i fortë është sinjali që po merr telefoni juaj.

 

*3370#

 

Nëse ndonjëherë do të gjendeni në një zonë ku telefoni juaj nuk do të ketë mbulim të mirë me valë, ky kod do të jetë shpëtimi juaj. Performanca e tij do të jetë më e mirë, por gjithsesi ekziston një risk që lidhet me përdorimin e këtij kodi. Ju duhet të jeni të gatshëm që të sakrifikoni jetëgjatësinë e baterisë suaj.

 

Shtyp *67 para se të formosh një numër telefoni

 

Ky kod do t’ju ndihmojë që të mund të telefoni dikë dhe zilja të bier para së të shfaqet identiteti i telefonuesit.

 

*#67#

 

Ky kod ju ndihmon që të transferoni telefonatat. Nëse gjatë një kohe të caktuar ju merrni shumë telefonata, mund të përdorni këtë kod për t’i transferuar ato tek një numër tjetër. Living