7 vite i marrë peng, 14-vjeçari ia del të shpëtojë dhe kthehet...

7 vite i marrë peng, 14-vjeçari ia del të shpëtojë dhe kthehet në shtëpi por merr lajmin TRONDITËS

711
0

Një adoleshent 14-vjeçar është paraqitur në policinë e Kentucky në Amerikë duke pretenduar se është një djalë i humbur para 7 vitesh të cilin e kishin marrë peng. Sipas CNN, 14-vjeçari pretendon se është Timmothy Pitzen historia e të cilit tronditi të gjithë Amerikën në vitin 2011. Në atë kohë 6-vjeçari Timmothy dhe mamaja e tij qendronin në një motel në qytetin e Illinois, pasi ishin nisur për udhëtim. Ditën tjetër e ëma u gjet e vrarë dhe djali ishtë i zhdukur. Për shumë muaj djaloshi ishtë në kërkim nga autoritetet vendase por nuk u gjet kurrë. Sot një 14-vjeçar që u paraqit në polici pretendon se është ai djali i humbur dhe ka arritur pas 7 vitesh që të arratiset nga pengmarrësit e tij. Policia vendase po heton ngjarjen dhe do verifikohet identiteti i tij përmës testit të ADN.

56174914_330139111036704_7820649809768873984_n.png

Sic shkruan CNN, 14-vjeçari ka shpërthyer në lot kur mori vesh se të ëmën ia kishin vrarë pasi shpresonte shumë se do ta takonte. Lajmi i tij menjëherë ka sjellë shumë reagime dhe familjarët e tij kanë dërguar mesazhe për ta takuar.