6 datat më të rëndësishme të muajit tetor!

6 datat më të rëndësishme të muajit tetor!

146
0

Jemi në periudhën e Peshores dhe fokusin e kemi te komunikimi dhe aftësia për të vënë balancat në jetë. Nëse po mendon se cilat janë datat më të rëndësishme të muajit tetor, ja ku po ua themi.

 

4 tetor-Mërkuri hyn në Peshore- Kujdes me komunikimin

 

8 tetor-Afërdita hyn te Virgjëresha-Kujdes me njerëzit që të rrethojnë

 

11 tetor-Marsi hyn në Akrep- Manifesto-manifesto-manifesto

 

14 tetor- Eklipsi i hënës së re në Peshore- Nis nga nga e para

 

21 tetor- Mërkuri hyn në Akrep- Mundësi e re në horizont

 

23 tetor-Dielli hyn në Akrep-Lekë-lekë-lekë.