4 gjëra që duhet t’i kopjojmë të gjithë nga garderoba e femrave...

4 gjëra që duhet t’i kopjojmë të gjithë nga garderoba e femrave daneze

458
0

Femrat daneze me stilin e tyre të veshjeve janë kthyer në ikona të vërteta të modës, nga të cilat mund të inspirohemi të gjithë sidomos për stinën e dimrit. Veçanërisht me trikot e tyre të buta e leshta që jo vetëm të mbajnë ngrohtë, por edhe ju bëjnë të dukeni bukur. “Hygge”, është një fjalë e vështirë për t’u shqiptuar në danisht dhe gati e pamundur për t’u përkthyer… por vetëm për t’u përjetuar. As mund të preket e as mund të shihet. Është diçka shumë e thjeshtë që mund të ndjehet. Bëhët fjalë për një ndjesi, të pasurit ngrohtë sigurisht, por mbi të gjitha një gjendje e thellë e të ndjerit mirë. Më konkretisht ja cilat janë 4 gjërat që ne duhet absolutisht t’i përshtatim në garderobën tonë. Veshjet prej leshi, të cilat jo vetëm të mbajnë ngrohtë, por edhe të bëjnë të ndjehesh e përkëdhelur me butësinë e tyre. Ngjyrat që ata përdorin, të cilat janë të përbëra në 100 nuancat e të zezës. Sekreti i tyre për mos t’u ndjerë i përsëritur? Të luash me përbërjen dhe elementët, për të dhuruar kështu një efekt të personalizuar jo të mërzitshëm. Lojra volumi, femrat daneze preferojnë veshjet “oversize”, ose thënë në shqip masat e mëdha. Ato bëjnë kombinime të tillë si pulovra apo kadikargan me xhinse dhe çorape të dukshme që i bëjnë të ndjehen jo vetëm komode, por edhe plot stil. Aksesorë të rehatshëm, janë gjithmonë në garderobën e tyre. Për shëmbull berreta apo atletet janë një kombinim perfekt përgjatë gjithë dimrit. Për të pasur ide më të qartë shikoni fotot.