3 gjërat që gratë urrejnë në shtrat, ja pse duhet t’i ndryshoni...

3 gjërat që gratë urrejnë në shtrat, ja pse duhet t’i ndryshoni këto zakone një herë e mirë

367
0

Nuk ka dyshime që edhe gratë, ashtu si burrat kanë dëshira të ndryshme në shtrat në të cilat ndikojnë shumë faktorë. Ajo që gratë duan vërtetë në krevat është të ndjehen të lira, të marrin kënaqësi, por edhe që personi me të cilin bëjnë dashuri të jetë i vetëdijshëm për atë që po bëjnë. Këtu janë tre gjërat që gratë i urrejnë në kulm në shtrat apo gjatë aktit seksua.

1. Edhe sa? Burrat që i kërkojnë partneres se kur është gati të arrijë orgazmën, duhet ta shmangin absolutisht si pyetje. Seksi nuk është ushtrim matematike që duhet ta zgjidhni brenda një minutazhi të caktuuar. Trupa të ndryshëm nuk reagojnë njëlloj ndaj kënaqësisë, ndaj më mirë të mos e bëni herë tjetër.

2. Flisni: Jo të gjithë burrat janë llafazanë në shtrat, përkundrazi disa janë në siklet nëse u kërkohet të flasin gjatë marrëdhënieve seksuale, por pothuajse të gjithëve u pëlqen të dëgjojnë zërin e tyre. Por kur e teproni me monologun tuaj, ka rrezik që partnerja të mërzitetn ose më keq acarohet.

3. Higjien: Në një studim të ri në Britaninë e Madhe kanë marrë pjesë 3,300 gra dhe shumica prej tyre kanë thënë se nuk do të donin kurrë tëbënin seksme një burrë që nuk di të kujdeset për higjenën e tij personale . Sipas tyre higjiena shkatërron atë që mund të ishte një natë e mbushur me pasion.