29- vjeçarja ikën ngaTrump, përshëndetja e saj e fundit me Presidentin

29- vjeçarja ikën ngaTrump, përshëndetja e saj e fundit me Presidentin

409
0

Një tjetër emër i  rëndësishëm largohet nga administrata e Presidentit Amerikan Donald Trump. Është fjala për drejtoreshën e tij të komunikimit Hope Hicks, e cila përshëndetet me Donald Trump  teksa largohet nga Shtëpia e Bardhë. Hicks njoftoi dorëheqjen e saj muajin e shkuar, por ende nuk dihet se kush do ta zëvendësojë atë. 29-vjeçarja ishte një nga njerëzit më të besuar të Trump dhe këshilltarja më jetëgjatë në stafin e tij.