2020-ta viti i artit për thonjtë; Këto janë modelet më në modë...

2020-ta viti i artit për thonjtë; Këto janë modelet më në modë të këtij viti

1649
0

Viti 2020 ka të bëjë me  artin e thonjve.  Estetistët dhe ekspertët e modës thonë që thonjtë këtë vit do të jenë pak më të shtrenjtë pikërisht prej pikturave apo modeleve pak më të ndërlikuara që do të sjelli 2020.

 

 

Ndërsa për ju që nuk doni diçka të rënduar 2020 do të sjellë dhe artin minimalit. Format abstrakte, pikat e rastësishme dhe shigjetat janë pikënisja e përsosur për fillestarët.

 

Image result for modele thonjsh

Gjithashtu një detaj tjetër që do të përdoret shumë janë dhe stickerat, të cilat çdokush i vë në shtëpi dhe nuk është e nevojshme të shkoni për të bërë thonjtë duke paguar lekë shtesë. Hidhini një sy modeleve të mëposhtme

Image result for modele thonjsh