19 herë seks me Noizyn, këngëtari për balerinën Ajo është kokrra e...

19 herë seks me Noizyn, këngëtari për balerinën Ajo është kokrra e idiotes

940
0

balerina2

Reperi Noizy, i ftuar sot tek “Zona e Lirë”, ka folur për këngët e tij, por edhe shumë çështje që e kanë bërë pjesë të mediave kohët e fundit. Njëra prej tyre është edhe deklarata e fortë e balerinës që njihet me emrin “Kristjana Saxobeat”, e cila tha se ka kryer brenda natës 19 herë seks me Noizyn dhe se ka pasur lidhje me të. Kohët e fundit, balerina është përfshirë në një skandal, teksa një biznesmen që

kishte kaluar natën me të e denoncoi se i kishte vjedhur celularit.

“Ajo është kokrra idiotes, shyqyr që nuk e di se nga bëhet. Duhet denoncuar nga të gjithë ajo femër”, tha Noizy gjithë vrer.

Gjithashtu, këngëtari ka folur edhe për sherrin me Ledionin, për të cilin tha se nuk ka ndërmend t’i kërkojë falje sepse nuk e meriton.