12 sekretet e Bleona Qerretit…

12 sekretet e Bleona Qerretit…

345
0

bleona

Bleona Qerreti ka rrëfyer disa sekrete për revistawho.com. Ajo si gjithmonë do t’ju mbajë të gozhduar deri në fund të listës.

“Jam natyrë shumë besnike, për çdo gjë duke nisur që nga marrëdhëniet njerëzore, dashuria, shoqëria deri tek moda, e restorantet. Unë shkoj në të njëjtat restorante për 7 vjet në LA dhe porosis të njëjtën pjatë. Nuk kam kuriozitet për pjesën tjetër të menysë. Shkoj tek të njëjtat dyqane dhe marr të njëjtën gjë, por në ngjyra të ndryshme në çdo koleksion të ri. Pjesa tjetër nuk më intereson!,tregon ajo.

1.Standardi “çfarë më pëlqen” e “çfarë më bën të lumtur” është kaq i lartë dhe shumë rrallë ndodh që diçka të më pëlqejë 100% dhe sigurisht kur kjo gjë ndodh unë e ruaj me fanatizëm dhe obsesionohem.

2.Kam 3 restorante të preferuara në LA.

3.Kam 5 firma mode të preferuara.

4.Kam 1 njeri që e dua, të tjerët nuk më interesojnë.

5.Kam 1 pasion.

6.Kam 1 vajzë që më bën thonjtë në LA. Nëse ajo vdes unë nuk kam më thonj.

7.Jam person shumë selektiv. Nuk harxhoj kohë me gjëra kot dhe njerëz kot!

8.Nëse thonjtë, flokët dhe dhëmbët e mi nuk janë PERFEKT, përgatituni për Luftën e 3-të Botërore.

9.Kam shumë pak shokë të vërtetë.

10.Nëse do të jesh armiku im, më zgjo nga gjumi në mëngjes.

11.Nëse do të ma shpifësh, më gënje dhe pretendo e bëj gjëra false.

12.Nëse i vë vetes një synim, bëj çdo gjë që kam në dorë për ta arritur deri në vetësakrifikim.

Shperndaje