10 shenjat që tregojnë se keni një partner besnik

10 shenjat që tregojnë se keni një partner besnik

321
0

Ndërsa psikologët besojnë se besimi duhet të jetë themeli i një marrëdhënieje të fortë dhe të pjekur, disa njerëz mund të dyshojnë se partneri i tyre është mosbesues për shkak të një përvoje traumatike të së kaluarës ose pasigurive të tyre. Imagjinimi i partnerit tuaj me një person tjetër mund të çmendë çdokënd, kështu që ndonjëherë është më mirë të merrni frymë thellë dhe të vlerësoni nëse ka vërtet diçka për t’u shqetësuar.

Shenjat që tregojnë se keni në krah një partner besnik:

Ata janë të sinqertë me ju për gjithçka.

Ata tregojnë përkushtimin e tyre për marrëdhëniet.

Ndjenjat e tyre janë konsistente.

Ata bëjnë përpjekje të mjaftueshme për ta bërë marrëdhënien të funksionojë.

Ata janë të vërtetë dhe emocionalisht të hapur me ju.

Ata nuk kanë frikë të shprehin dashuri fizike.

Ata nuk bëhen xhelozë.

Ata ju përfshijnë në të gjitha sferat e jetës së tyre.

Ata konsiderojnë mendimin dhe dëshirat tuaja.

Ju jeni gjithmonë në mendjen e tyre.