10 gjërat që humbësit thonë. “Ata kanë fat”, e para!

10 gjërat që humbësit thonë. “Ata kanë fat”, e para!

317
0

Fituesit marrin përgjegjësitë ndërsa humbësit fajësojnë të tjerët. Fituesit gjejnë zgjidhje për problemet, ndërsa humbësit gjejnë probleme për çdo zgjidhje.

Fituesit janë proaktivë dhe humbësit janë reaktivë.

A jeni ju një fitues?

 

Vetëm nëse nuk i thoni gjërat më poshtë:

 

Ata kanë fat

Dietën do e filloj të hënën

Nuk është faji im

Unë nuk mundem

Nuk është e drejtë

Nuk kam kohë

Ndihem i ofenduar

Ti ta shpif

Jam i/e lodhur

Është e lehtë për ty ta thuash këtë gjë