Vjen Rambo femër

Vjen Rambo femër

1167
0

Holly Hagan e ka dëshmuar transformimin e pabesueshëm të trupit të saj duke e krahasuar me duken e saj të mëparshme. Ish-ylli i serialit britanik, “Geordie Shore”, e ndërroi dietën dhe mënyrën e jetesës duke bërë që të ndërtonte linja fantastike trupore. Sekretet e saja, ajo i ka shkrua në një libër duke treguar për vështirësitë që ka përjetuar në palestër apo në refuzimin e ushqimeve dhe të njëjtën gjë vazhdon ta bëjë për t’i ruajtur linjat.

Hot

marre nga http://www.gazetaexpress.com/

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Shperndaje