Venusi kalon në Uran, çfarë emocionesh do të përjetoni sipas shenjave të...

Venusi kalon në Uran, çfarë emocionesh do të përjetoni sipas shenjave të horoskopit

228
0

Një fundjavë shumë intensive dhe gjithçka kjo prej  Venusit.

Në këtë periudhë, planeti i përkëdheljeve dhe ndjenjave lëviz në mënyrë të lirë, të lehtë dhe ndonjëherë të hallakatur: diçka që na pëlqen sepse mbi të gjitha na zbavit shumë, por ndonjëherë mund të mos jemi të kuptueshëm për njerëzit që na duan dhe rrinë me ne.

Venusi do të përplaset me Uranin këtë të diel duke na dhënë kështu sinjale të ndryshme.

Deri të shtunën, kur ishte te Saturni Venusi shprehte një mënyrë mjaft solide dhe serioze të përjetimit të ndjenjave, por sot që hynë në lojë Urani, bëhet gjithçka më pak e qartë, më pak lineare, ndonjëherë me padurim dhe emocione të nxituara.

Për Ujorin, Peshoren, Peshqit dhe Demin ky kalim do ta turbullojë pak zemrën, do të humbasë aftësinë për të shprehur qartë qëllimet, që të mos bien në kundërshtim me vetveten.

Ndryshe nga Dashi, Akrepi, Luani dhe Bricjapi të cilët do të duhet të merren me ato që dëshirojnë të ndërtojnë, do t’u qëndrojnë atyre që kanë thënë.

 

Binjakët dhe Virgjëresha do të jetojnë impulse të momentit,  Gaforrja do t’u përkushtohet qëllimeve të mëdha, kurse Shigjetari do ta adhurojë atmosferën e së dielës.