Tags Posts tagged with "Zvicra ka nevojë për punëtorë"

Tag: Zvicra ka nevojë për punëtorë

Zvicra ka nevojë për punëtorë, ja zanati që duhet të keni

ZVICER- Në kohën e digjitalizimit dhe ndryshimit teknologjik, Zvicra po përballet me mungesën e inxhinierëve edhe specialistëve të telekomunikacionit. Situata ka gjasa të përkeqësohet...