Tags Posts tagged with "Zoti sheh gjithçka dhe Ai do t’i japë gjithkujt aq sa meriton. Asnjëherë mos i humb shpresat…"

Tag: Zoti sheh gjithçka dhe Ai do t’i japë gjithkujt aq sa meriton. Asnjëherë mos i humb shpresat…

Zoti sheh gjithçka dhe Ai do t’i japë gjithkujt aq sa...

Ndonjëherë ndodh t’u japësh gjithë dashurinë personave që do, aq sa nuk të mbetet mjaftueshëm dashuri për veten. Por vjen një moment, kur ndihesh...