Tags Posts tagged with "Zjarr në shtëpinë e studenteve"

Tag: Zjarr në shtëpinë e studenteve

Zjarr në shtëpinë e studenteve, njëra dërgohet në spital

Flakët e zjarrit kanë përfshirë katin e tretë të një pallati në Shkodër. Mësohet se në banesë jetonin disa studente dhe njëra prej tyre është...