Tags Posts tagged with "Zgjidhja e konfliktit Izraelito – Palestinez në Këshillin e Sigurimit në OKB dhe në Unionin për Mesdheun"

Tag: Zgjidhja e konfliktit Izraelito – Palestinez në Këshillin e Sigurimit në OKB dhe në Unionin për Mesdheun

Zgjidhja e konfliktit Izraelito – Palestinez në Këshillin e Sigurimit në...

Nga Artur Nura   Ndërsa në Gaza po skadonte armëpushimi, Kina duket se po përgatiste një takim imponues në OKB për të promovuar “një tjetër armëpushim”,...