Tags Posts tagged with "Zakonet që iu mbajnë larg suksesit.."

Tag: Zakonet që iu mbajnë larg suksesit..

Zakonet që iu mbajnë larg suksesit..

Zakonet janë themeli i jetës sonë të përditshme. Ne ndërtojmë praktikat tona dhe eventualisht janë zakonet dhe rutina jonë na formëson. Ne ose ndërtojmë...