Tags Posts tagged with "xhenxhefil dhe turmerik"

Tag: xhenxhefil dhe turmerik

Qitro, xhenxhefil dhe turmerik, kura për tretjen dhe djegie të yndyrnave

Freskia, shija dhe aroma fantastike, janë vetëm disa nga karakteristikat e këtij lëngu kaq të veçantë. Përbërësit në këtë recetë janë burime të sigurta të...