Tags Posts tagged with "Xhaxhai “rikthen” në jetë nipin epileptiko-autik: E kam amanet nga vëllai që vdiq"

Tag: Xhaxhai “rikthen” në jetë nipin epileptiko-autik: E kam amanet nga vëllai që vdiq

Xhaxhai “rikthen” në jetë nipin epileptiko-autik: E kam amanet nga vëllai...

Ervin Kanani është një djalë sëmurë epileptiko-autik. Ai ngeli mes katër rrugëve pas vdekjeve të prindërve dhe që nga ai moment për të po...