Tags Posts tagged with "“Vuri bast gruan për fitoren e Argjentinës dhe…”"

Tag: “Vuri bast gruan për fitoren e Argjentinës dhe…”

“Vuri bast gruan për fitoren e Argjentinës dhe…”, veprimi i pazakontë...

Pavarësisht se Shqipëria nuk merr pjesë  në kampionatin botëror të futbollit që fillon të dielën në Katar, një shqiptar është bërë protagonist jo për...