Tags Posts tagged with "Vilson Sinishtaj dënon ashpër sjelljen shtazore të policisë malazeze:Mali i Zi ka synim konkret zbrapstimin etnik të shqiptarëve"

Tag: Vilson Sinishtaj dënon ashpër sjelljen shtazore të policisë malazeze:Mali i Zi ka synim konkret zbrapstimin etnik të shqiptarëve

Kryetari i shoqatës “Jehona e Malësisë,Vilson Sinishtaj dënon ashpër sjelljen shtazore...

Në rjetet sociale kanë qarkulluar video ku shihet se si në mënyrë shtazore policia kufitare e Malit të Zi malltreton qytetarë shqiptarë dhe të...