Tags Posts tagged with "VIDEO/ Shkencëtarja serbe trondit: Ja gjenocidi serb mbi shqiptarët 1844"

Tag: VIDEO/ Shkencëtarja serbe trondit: Ja gjenocidi serb mbi shqiptarët 1844

VIDEO/ Shkencëtarja serbe trondit: Ja gjenocidi serb mbi shqiptarët 1844, 1912...

Nga Dubravka Stojanoviç Albanofobia ose urrejtja ndaj shqiptarëve, është shumë e pranishme në Serbi. Albanofobia shprehet me stereotipe negative, me paragjykime dhe diskriminim ndaj pjesëtarëve...