Tags Posts tagged with "Video/Rrëfehen Parodistët e Vlorës: Si u formua grupi"

Tag: Video/Rrëfehen Parodistët e Vlorës: Si u formua grupi

Video/Rrëfehen Parodistët e Vlorës: Si u formua grupi

Ata janë personazhe që na kanë dhuruar emocione dhe të qeshura pafund me interpretimet e tyre. Paroditë e tyre janë duartrokitur shumë dhe ende...