Tags Posts tagged with "Video/ Përpara nisjes së seancës"

Tag: Video/ Përpara nisjes së seancës

Video/ Përpara nisjes së seancës, blindohet Parlamenti

Pak përpara nisjes së seanca plenare forca të shumta policie kanë rrethuar Parlamentin. Vendimi i mazhorancës u pa nga Partia Demokratike dhe aleatët e...