Tags Posts tagged with "Vettingu në policinë e shtetit"

Tag: Vettingu në policinë e shtetit

Vettingu në policinë e shtetit, gardën dhe SHÇBA-në/ Ministria e Brendshme...

Ministria e Brendshme ka organizuar një tryezë konsultimi me përfaqësues të legjislativit, agjencive ligjzbatuese dhe shoqërisë civile, për projektligjin “Për vlerësimin kalimtar të Policisë...