Tags Posts tagged with "Vetem 12 thelpinj hudhra dhe largoni “kilet” e tepërta"

Tag: Vetem 12 thelpinj hudhra dhe largoni “kilet” e tepërta

Vetem 12 thelpinj hudhra dhe largoni “kilet” e tepërta

Pesha e tepër tek çdo organizëm shoqërohet me shtimin e sasisë së yndyrës apo dhjamit, sidomos në pjesën e barkut apo zonën abdominale. Një problem...