Tags Posts tagged with "vetë u hodh nga ballkoni! Vajza kryen varrimin e çiftit shqiptar"

Tag: vetë u hodh nga ballkoni! Vajza kryen varrimin e çiftit shqiptar

Theri gruan, vetë u hodh nga ballkoni! Vajza kryen varrimin e...

Familjarë, miq dhe të afërm kanë përcjellë për në banesën e fundit pasditen e djeshme çiftin Daut dhe Lule Gjokola. Djali i tyre, i cili...