Tags Posts tagged with "Vërtetohet: Njerëzit optimistë jetojnë më gjatë"

Tag: Vërtetohet: Njerëzit optimistë jetojnë më gjatë

Vërtetohet: Njerëzit optimistë jetojnë më gjatë

Njerëzit optimistë kanë tendencë të jetojnë më gjatë dhe kanë një gjasë më të madhe ta arrijnë moshën 85-vjeçare. Kjo, sipas një studimi të...