Tags Posts tagged with "Vdes në burg themeluesi i Backstreet Boys"

Tag: Vdes në burg themeluesi i Backstreet Boys

Vdes në burg themeluesi i Backstreet Boys

  Figura të njohura të muzikës pop kanë mbajtur sot nderimet e fundit për Lou Pearlman, themeluesin e dy grupeve ndërkombëtare, BackStreet Boys dhe NSync. Ai...