Tags Posts tagged with "vatër e drogës dhe prostitucionit"

Tag: vatër e drogës dhe prostitucionit

Një xhami në Prishtinë, vatër e drogës dhe prostitucionit

Një xhami në Prishtinë është bërë vatër e prostitucionit dhe drogës. Kështu ka thënë përfaqësuesi i imamëve të Prishtinës, Idriz Gjigolli, në takimin të ministrit...