Tags Posts tagged with "VALË SHKARKIMESH/ Ikin dy drejtoreshat e Doganave dhe Tatimeve"

Tag: VALË SHKARKIMESH/ Ikin dy drejtoreshat e Doganave dhe Tatimeve

VALË SHKARKIMESH/ Ikin dy drejtoreshat e Doganave dhe Tatimeve, EMRAT që...

Shkarkohen nga detyra drejtoresha e doganave Belinda Ikonomi dhe drejtoresha e Përgjithshme e Tatimeve Vasilika Vjerro. Mësohet se në vend të Ikonomit do të...