Tags Posts tagged with "Vajza mbështetet në një shtyllë në autobus"

Tag: Vajza mbështetet në një shtyllë në autobus

Vajza mbështetet në një shtyllë në autobus, veprimi i këtij burri...

Situatat e sikletshme në autobusë janë nga më të shumtat dhe me sa duket, nuk ndodhin vetëm në Shqipëri. Ajo që ky burrë i...