Tags Posts tagged with "Vajza bëri bujë si modele. Ja çfarë shkruan i ati"

Tag: Vajza bëri bujë si modele. Ja çfarë shkruan i ati

Vajza bëri bujë si modele. Ja çfarë shkruan i ati, Niko...

Aleksia Peleshi, vajza në kopertinën e revistës italiane “Dimmi”, mori vëmendjen maksimale të rrjeteve sociale, jo vetëm për bukurinë e rrallë, por dhe për...