Tags Posts tagged with "Ushqimet e pasura me vitaminë B6 – dozat dhe kur keni nevojë për suplemente"

Tag: Ushqimet e pasura me vitaminë B6 – dozat dhe kur keni nevojë për suplemente

Ushqimet e pasura me vitaminë B6 – dozat dhe kur keni...

Doza ditore e vitaminës B6 varet kryesisht nga mosha. Foshnjat 7-12 muajsh kanë nevojë për 0.3 miligramë çdo ditë. Me rritjen e moshës duhet...