Tags Posts tagged with "Ulërima dhe britma te ‘Petro Nini’"

Tag: Ulërima dhe britma te ‘Petro Nini’

Ulërima dhe britma te ‘Petro Nini’, shoqërohen disa familjarë në polici

Prej rreth 2 orësh vijon tensioni pranë shkollës "Petro Nini Luarasi", aty ku IMT ka nisur sot aksionin për shembjen e një godine në...