Tags Posts tagged with "Uji i rëndë dhe ndikimi i tij kundër kancerit"

Tag: Uji i rëndë dhe ndikimi i tij kundër kancerit

Uji i rëndë dhe ndikimi i tij kundër kancerit

Uji i rëndë parandalon kancerin e stomakut dhe zorrës së trashë. Si ndikon “mbetja e thatë” në organizëm, çfarë tregojnë studimet në Azi, Europë...