Tags Posts tagged with "U çel Kolonia e Piktorëve “Ulqini në telajo”"

Tag: U çel Kolonia e Piktorëve “Ulqini në telajo”

U çel Kolonia e Piktorëve “Ulqini në telajo”

Nisi këtë të mërkurë dhe do të vazhdojë deri më 16 shtator 2018, veprimtaria e Kolonisë së Piktorëve Figurativë organizuar nga Instituti i Librit...