Tags Posts tagged with "Trupa e teatrit të Vlorës dhe komedia “Në Dorë të Fatit”/ Nga Anila Ahmataj"

Tag: Trupa e teatrit të Vlorës dhe komedia “Në Dorë të Fatit”/ Nga Anila Ahmataj

Trupa e teatrit të Vlorës dhe komedia “Në Dorë të Fatit”/...

Trupa e teatrit të  Vlorës  është një vlerë që duhet respektuar. Shumë pak kohë ka  kaluar  nga dita që u shfaq premiera  e  re  e...